Dom här skorna blev mina iallafall...hämtade ut dom idag! sköna, billiga, fina, perfekta!

Skor från have2have...

Röda sexiga pumps från have2have...precis vad jag letat efter....:)

Fast dom här skorna blev ju aldrig mina...fanns inte på lagret....buuuu...;(

Jag undrar hur man lägger upp filmer här inne?!

Nån som vet?

Godmorgon!!!

Har inte lyckats sova många timmar...sprattliga ben som alltid vill göra nånting..svårt att sova då...och lusten att ta en snus lockar som fan just nu....tar mig lite frukost....det får bli nått nyttigt som gröt! Det står man sig på länge...

Försöker bli snusfri...

Hej!
Nu var det ett tag sedan jag skrev igen här i bloggen.
Har två dagar kvar nu på min semester och jag börjar verkligen längta tills det är dags att åka ut och spela och underhålla igen. I onsdags var jag iväg till Stockholm för att spela in "Hold me now" och "Ingen utan mig" i studion.
Det gick jättebra och idag fick jag höra resultatet. Vi får se om vi ska släppa låtarna från dansbandskampen på singel eller om vi ska uppdatera vårt senaste album.."välkommen in" med de två låtarna.
Det återstår att se. Det kommer i allafall bli bra hur som helst.
Annars har jag faktiskt bara varit här i Gävle under hela ledigheten. Har inte åkt iväg någonstans...det har varit rätt skönt det också att för en gångs skull inte sätta sig och åka nånstans det första man gör när vi som turnerande ändå alltid gör det. Har också varit snus fri i två dagar...det har varit jättejobbigt att vara utan snus..men jag försöker.
Tror att jag kommer bli en ännu mer piggare och gladare och framförallt rikare människa om jag inte håller på med sånt där strunt. Har snusat i ca:4 år och det är jobbigt att försöka sluta när alla i bandet också gör det.
Vi får väl se hur det går...det ända jag tänkt på idag är väl mest att jag skulle vilja ha en snus under läppen.
Jobbigt,jobbigt jobbigt...lite ont i huvudet och lite vimsigt humör har jag varit på under dessa dagar.
Snart ska jag ju också sätta mig med killarna i bussen och när dom tar fram sina snusdosor...kommer lusten bli ännu starkare. Om jag klarar det eller ej återstår att se...
Nu till helgen ska vi åka Kielbåten igen..en årlig tripp som vi brukar göra då varje år...
Det kommer vara en massa band och artister ombord och vi ska vara där och umgås och ha kul med en massa kollegor. Vi kommer även gå i land och spendera några timmar i Kiel....då brukar vi dricka öl och unna oss en jättegod winersnizel-tallrik. Längtar! :) ska bli roligt!
Har redan bestämt vad jag ska ha för kläder...jag tänker vara snyggast så klart! :)
Det är alltid kul att kunna sticka ut lite grann och få komplimanger...som sångerska måste man ju också alltid se till att se ut som en sångerska också...därför är det viktigt att man marknadsför sig med bra kläder....minst lika viktigt att se bra ut som det man står och levererar med sången!
Så är det.
Nu ska lilla jag försöka sova och vi hörs väl snart igen...:)
kram och godnatt!
//Maria

Kallt.....

Här sitter jag med mysbrallor och tjock-tröjan på. Det är ju hur kallt som helst här hemma i lägenheten.
Brrrr...
Ska snart ta och packa resväskan igen...ska spela på hemmaplan i Gävle i kväll på Parken.


Bild: Maria repar för fullt på låtarna inför Dansbandskampen....


förväntansfull...:)


Tummen upp...tjohoo


Blender i Dbk 2009


Bild från DBK! Valde helt rätt klänning till slut...:) Maria goes Marylin Moonroe


Oooo så mycket det varit nu...:)

Ja...det har inte skrivit här inne på ett tag.
Det har varit ett riktigt ståhej efter att vi i Blender var med i Finalomgången av Dansbandskampen.
Att vi kom så långt som till finalen, trodde vi inte! Men gud så glada vi var när juryn hade sagt sitt och valde in oss till finalister. :) Det här har varit ett lyft för oss och det roligaste vi nånsin upplevt tillsammans. Att man fick så fina ord av Krister Björkman och Magnus Carlsson, och tv-tittare som hört av sig till mig har verkligen stärkt mitt självförtroende och jag vågar nu tro på att jag faktiskt är en begåvad sångerska som kan ge folk nånting. Det gjorde mig jätteglad. :) Min dröm fortsätter...det här var ett minne för livet! Blev så lycklig att mina fina systrar och min pappa kom dit och hejade på mig. Det betydde massor för mig. Ni är bäst...Älskar er!
Nu är vi inne på ett nytt år också...2010! Wow..tiden går fort...i år fyller jag 30 i september.Man hinner inte ens blinka så är man där. Firade nyårsafton med mina systrar denna gång. Det var trevligt...
Brukar alltid jobba på nyår...det var säkert 10 år sedan jag hann fira nyårs afton utan att ha jobbat på 12-slaget.
Känner på mig att det här kommer bli ett bra år!
Hoppas kan man ju alltid göra. :)
Nu ska jag hoppa ner i sängen och sova lite.
godnatt, godnatt...

RSS 2.0